HOME -> Noutati
 

 

 

Noutati

Pentru ca in perioada 26 - 29 Mai 2022 la Schomberg se sarbatoreste "The Schomberg Agricultural Fair" strada principala MAIN STREET va fi inchisa in aceste zile. Ca urmare va propunem urmatorul traseu:

Acest traseu este o sugestie. Va reamintim sa luati in calcul extra timp pentru a ajunge la biserica.

PARCAREA - va indrumam sa parcati masinile in parcarea de la Biserica Catolica "St. Patrick " ( 91 Church St.), situata la 150m de biserica noastra, parcarea este rezervata in exclusivitate doar pentru ziua de Sambata 28 Mai. In cazul in care in parcare nu mai sunt locuri disponibile, puteti parca si pe strada bisericii noastre.

Vineri si Duminica se poate parca pe strada.***********************************************************************************************************

Sfintirea bisericii va avea loc pe 28 Mai 2022. Vom reveni cu detalii.

Doamne ajuta!
***********************************************************************************************************

Iubiti credinciosi,

Cu binecuvantarea lui Dumnezeu, cu motivatia si prezenta dumneavoastra, fiecare scena (compozitie) si fiecare sfant din Biserica noastra,
si-au gasit cate o familie, pentru ca dumneavoastra sa deveniti ctitorii si pururea pomenitii slujbelor Bisericii noastre.

Biserica noastra se va mai imbogati cu urmatoarele compozitii si sfinti:


Compozitii:

1. Jertfa lui Avraam (primul personaj biblic care a optat pentru monoteism) - Donatie din partea doamnei BOGZA CRISTINA si
a familiei IFRIM DAN si IOANA


2. Izvorul Tamaduirii (este o mare sarbatoare inchinata Maicii Domnului, sarbatorita in Vinerea din Saptamana Luminata) - Donatie
din partea familiei CODAT FELIX si STEFANIA POP si a familiei DRAGOS GELU si CORINA


3. Deisis - Donatie din partea familiei PINTEA DUMITRU si IULIANA si a domnului VOINEAG DOREL

4. Hramul bisericii - Sfantul Prooroc Ilie Tesviteanul - Donatie din partea familiei BANICA VALENTIN si CAMELIA

5. Sfintii Martiri Brancoveni - Donatie din partea familiei VADUVA RADU si MIHAELA si a domnului PILOIU MIHAI

6. Iisus Hristos Emanuel - Donatie din partea familiei DIRDARA NICK si IOANA si a familiei DINU CRISTINA


Sfinti:

1. Profetul Isaia - Donatie din partea familiei VELICI CRISTINA, OVIDIU si VLAD

2. Noe - exemplu de credinta si dreptate - Donatie din partea familiei IORDACHE LUCIAN si CRISTINA

3. Regele si Proorocul David - Donatie din partea domnului IFRIM DAN

4. Regele si Proorocul Solomon - Donatie din partea familiei MATES VALENTIN si SORINA

5. Profetul Daniil - Donatie din partea MARIAN NEGREA si MIHAELA SPIRCHEZ

6. Sfantul Ioan Botezatorul- Donatie din partea familiei TABACARU CORNEL si ALINA

7. Sf. Ier. Iosif Marturisitorul - Donatie din partea familiei TANDEA GABRIEL si LOREDANA

8. Sf. Prooroc Zaharia - tatal Sf. Ioan Botezatorul - Donatie din partea familiei COLIBASANU BOGDAN si MARINELA

9. Sf. Ier. Andrei Saguna - Mitropolitul Ardealului - Donatie din partea familiei POPESCU PETRE si ELIZA

10. Jertfa de pe Cruce - Donatie din partea familiei POPESCU LAURENTIU si DOINA

11. Sf. Antim Ivireanul - Mitropolitul Tarii Romanesti - Donatie din partea familiei BANGALA MARIUS si CLAUDIA

12. Binecuvantarea Mantuitorului - Donatie din partea familiei DOMOSARU CALIN si BRANDUSA

13. Profetul Ieremia - Donatie ANONIM

14. Profetul Iezechil - Donatie din partea familiei CODAT FELIX si STEFANIA POP

15. Profetul Maleahi - Donatie din partea familiei CODAT FELIX si STEFANIA POP

16. Profetul Osea - Donatie din partea familiei CODAT FELIX si STEFANIA POP

17. Sfantul Iustin Martirul si Filozoful - Donatie din partea familiei CODAT FELIX si STEFANIA POP

***********************************************************************************************************

Sfantul Prooroc Ilie (medalion) - Donatie din partea familiei - ADRIANA GUTTE

Sfantul Apostol Petru - Donatie din partea familiei - OPREA GABRIEL SI GABRIELA
Sf. Petru care mai inainte de apostolie se numea Simon, era de neam iudeu, din hotarele Galileei cea din Palestina, dintr-o cetate mica si neslavita, care se numeste Betsaida. El era fiul lui Iona, din semintia lui Simeon, si frate cu Sfantul Apostol Andrei, cel intai chemat.

Sfantul Apostol Pavel - Donatie din partea familiei - IONESCU CONSTANTIN SI DANIELA
Sf. Pavel care mai inainte de apostolie se numea Saul, era de neam iudeu din semintia lui Veniamin. El s-a nascut in Tarsul Ciliciei, din parinti cinstiti, care mai inainte au petrecut in Roma, apoi s-au mutat in Tarsul Ciliciei cu cinstitul titlu de cetateni romani, pentru care Pavel dupa aceea s-a numit si roman.

Sfanta Mucenita Filofteia - Donatie din partea familiei - DRAGAN VASILE SI VIORICA
In limba greaca inseamna "iubitoare de Dumnezeu" este una din sfintele mucenite care sunt amintite pe teritoriul Romaniei. Ea a trait la inceputul secolului al XIII-lea pe teritoriul actual al Bulgariei. Moastele sale se gasesc in biserica manastirii din Curtea de Arges, iar praznuirea ei se face la data de 7 decembrie.

Sfanta mucenita Filofteia, devenind ocrotitoarea Tarii Romanesti, moastele ei au fost cinstite in intreaga tara, multi credinciosi venind in pelerinaj la Curtea de Arges. In situatii de calamitate, mai ales pe timp de seceta, s-au facut procesiuni in tara cu moastele mucenitei. Biserici, precum Dobroteasa si Sfantul Gheorghe din Bucuresti, Sfanta Filofteia si Sfanta Vineri din Ploiesti, Adormirea Maicii Domnului din Mizil, au zugravite icoana sau scene din viata ei pamanteasca. Icoane cu chipul ei impodobesc multe case ale credinciosilor. Multi parinti dau numele Filofteia fiicelor lor, iar multe femei isi iau acest nume la intrarea in calugarie. Viata Sfintei Filofteia a fost trecuta in Mineiul pe decembrie si in Vietile Sfintilor pe aceasta luna.

Sfantul Ierarh Nectarie de la Eghina - Donatie din partea familiei - COJOCARIU IOAN SI DOINA

Sfantul Ierarh Nectarie - numit de credinciosi Taumaturgul pentru vindecarile miraculoase, indeosebi de cancer, care s-au savarsit cu cei care s-au inchinat cu credinta sfintelor sale moaste, este unul din cei mai iubiti si cautati sfinti din Grecia. S-a nascut la 1 octombrie 1846, in oraselul Silivria, pe tarmul Marii Marmara, la 20 de kilometri vest de Constantinopol. Pastorind cu dragoste turma cea cuvantatoare din intreaga insula, timp de 12 ani, fiind iubit de toti cei care l-au cunoscut, Sfantul Nectarie a trecut la cele vesnice in ziua de 8 noiembrie 1920, fiind prohodit de multime mare de calugari si credinciosi. Cuviosul a fost canonizat de catre Patriarhia Ecumenica, in aprilie 1961, cu data de praznuire la 9 noiembrie. 

Sfantul Maxim Marturisitorul - Donatie din partea familiei - VIRAG EDUARD SI DANIELA
Sf. Maxim (580-662), teolog si scriitor mistic ortodox, s-a nascut in jurul anului 580, intr-o familie aristocrata, care s-a ingrijit sa-i dea o educatie aleasa. Datorita culturii sale deosebite, este remarcat si ajunge secretar prim al imparatului Heraclie. Dupa o activitate relativ scurta, in anul 614, paraseste preocuparile si onorurile lumesti si imbratiseaza viata monahala la manastirea Chrysopolis - Scutari, de pe cealalta parte a Bosforului, ajungand sa detina functia de staret a acestui asezamant monahal, in anul 626, in timpul invaziei persane, se refugiaza in Africa, in timpul sederii la Cartagina, in 645, a avut loc o controversa hristologica intre el si Pyrrhus, ex-patriarhul Constantinopolului, in prezenta guvernatorului imperial Grigorie si a mai multi episcopi. Maxim a obtinut o victorie clara impotri­va lui Pyrrhus si a sustinatorilor acestuia care promovau erezia monotelita, ideolo­gie sustinuta la curtea bizantina si de teologii acesteia.

Sfantul Dimitrie cel Nou - Donatie ANONIM
Sf. Dimitrie este cinstit pe 27 octombrie. S-a nascut in satul Basarabi, la sud de Dunare (in Bulgaria) si a trait in secolul al XIII-lea. Sfantul Dimitrie din Basarabov a fost numit "cel Nou" pentru a nu fi confundat cu Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, praznuit pe 26 octombrie. Viata lui, pastrata in vechile sinaxare, ne spune ca la un moment dat, trecand cu anumite treburi printr-un lan de grau, a calcat peste ouale dintr-un cuib aflat pe sol. "Si-a luat canon de a merge descult pentru a-si ispasi in acest fel pacatul de a fi calcat peste cuibul respectiv. S-a calugarit la schitul ce se afla intr-o pestera, nu departe de satul Basarabi, traind in post, rugaciuni, prive­ghe­ri si in aspre nevointe.  Pentru viata sa curata, Dum­ne­zeu i-a descoperit sfantului cand va muri. S-a asezat intre doua lespezi de piatra si si-a dat duhul. Aici a ramas nestiut de nimeni, cateva sute de ani. Prin purtarea de grija a lui Dumnezeu, Sfantul Dimitrie s-a aratat unei fete oarbe, spunand ca daca parintii ei vor scoate sfintele sale moaste, ea se va vindeca. Asa s-au aflat moastele Cuvio­sului Dimitrie. Sfintele sale moaste au ajuns la Bucuresti in anul 1774.

Sfanta Maria Magdalena - Donatie din partea familiei - ROMANIUC FLORIN SI ALA
Sf. Magdalena a fost ucenita si mironosita lui Hristos cea dintai si cea mai mare decat toate mironositele si purtatoarele de mir. Ea se tragea din semintia lui Neftalim, a carei patrie se cuprinde in hotarele Galileii celei de sus, dintr-un loc ce se numeste Magdal si de unde s-a numit si Magdalena. Aceasta a trait in vremea venirii pe pamant a Domnului nostru Iisus Hristos, si din tinerete ori dupa judecatile neajunse ale lui Dumnezeu - ca sa se arate lucrurile Fiului lui Dumnezeu intru dansa, precum insusi zice despre orbul din nastere -, ori prin ingaduinta dumnezeiasca spre oarecare folos sufletesc, ea era muncita si suparata de sapte duhuri necurate.

Sfantul Ioan Damaschin- Donatie din partea doamnei - DRAGAN ALINA
Sf. Ioan Damaschin s-a nascut in anul 675, in localitatea siriana Damasc, si a trecut la cele vesnice in ziua de 4 decembrie 749, in Manastirea Sfantul Sava, din Tara Sfanta, unde se afla si astazi chilia si mormantul sau.

Monah, teolog, imnograf si dogmatist, Sfantul Ioan Damaschin este un reprezentant de seama al monahismului palestinian. "Indreptatorule al Ortodoxiei, invatatorule al dreptei cinstiri a lui Dumnezeu si al curatiei si luminatorule al lumii, podoaba calugarilor cea de Dumnezeu insuflata, Ioane intelepte, cu invataturile tale pe toti i-ai luminat. Alauta duhovniceasca, roaga-te, lui Hristos Dumnezeu, sa mantuiasca sufletele noastre."

Sfintii Mucenici Doctori fara de arginti, Cosma si Damian, din Roma - Donatie din partea familiei - TEODORESCU MIRCEA SI ANAMARIA (Sf. Cosma) - si - Donatie din partea familiei - MARACIUC CORNELIU SI ANCA (Sf. Damian)
Iar bunii tamaduitori de la nimeni nu luau plata pentru tamaduiri, de aceea au fost numiti si doctori fara de plata, caci numai de o plata ca aceasta prea scumpa aveau trebuinta de la cei ce se tamaduiau, ca sa creada intru Hristos.

Sfanta ElisabetaDonatie din partea familiei - STANGACIU SORIN SI DIANA
Sfanta Elisabeta, mama Inainte-Mergatorului (Sf. Ioan Botezatorul), a fost fiica lui Aaron si sora Anei, maica Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu.

Sfantul Cuvios Simeon StalpniculDonatie din partea familiei - CUPEN CRISTIAN SI FLORENTINA
In partile Ciliciei a fost un sat care se numea Sisan. In el vietuiau parintii cuviosului, crestini fiind, Susotion si Marta, carora le-a dat Dumnezeu acest binecuvantat rod, pe care l-au numit Simeon si, dupa obiceiul crestinesc, l-au spalat prin baia botezului. Deci crestea pruncul, nu atat intru invatatura cartii, ci mai ales in simplitatea si in nerautatea inimii. Insa intelepciunea Duhului lui Dumnezeu si in cei simpli se salasluieste si pe cei nestiutori ii alege, ca sa se rusineze intelepciunea veacului acestuia.

Sf Ioachim si Sf Ana - Sfintii Parinti ai Maicii DomnuluiDonatie din partea familiei -  CIULU MARCEL SI ALINA (Sf. Ana) si Donatie din partea familiei  - CRISAN ADRIAN SI DORINA (Sf. si dreptul Ioachim)
Sfantul si dreptul Ioachim a fost din semintia lui Iuda, tragandu-si neamul din casa lui David imparatul in acest chip: din neamul lui Natan fiul lui David s-a nascut Levi, iar Levi a nascut pe Melhie si pe Pamfir; Pamfir a nascut pe Varpafir, iar Varpafir a nascut pe Ioachim, tatal Nascatoarei de Dumnezeu. Acesta petrecea in Nazaretul Galileii, avand sotie pe Ana din semintia lui Levi, din neamul lui Aaron, fiica lui Mathan preotul care a preotit in zilele Cleopatrei si ale lui Casopar, imparatii Persilor, mai inainte de imparatia lui Irod, fiul lui Antipater. Iar Mathan avea femeie pe Maria din semintia lui Iuda din Betleem si a nascut cu dansa trei fiice: pe Maria, pe Sovia si pe Ana.

Sfantul Ioan Rusul – Donatie din partea familiei - VESTEMEAN RADU SI ROXANA

Sfantul Apostol Andrei, cel Intai Chemat, Ocrotitorul Romaniei - Donatie din partea familiei - PETREAN ALEXA SI ANDREEA
Slavitul Apostul Andrei, cel intai chemat, s-a nascut in cetatea ce se numeste Betsaida, care este langa Marea Galileii, in hotarul Zabulonului, din care semintie i se tragea si neamul. Cetatea era mica si neinsemnata mai inainte, iar dupa rasarirea acestuia, a fratelui sau, verhovnicul Petru, si a lui Filip, s-a facut renumita si slavita. Si se numea evreieste Betsaida, ce se talcuieste "casa vanatorilor". Dupa cuviinta se numea asa, caci astfel era patria Sfintilor Apostoli Petru, Andrei si Filip, care au vanat peste pana au aflat adevarul, Care este Hristos.

Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de mir - Donatie din partea familiei - ILIE LUCIAN SI SILVANA
Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, izvoratorul de Mir sau Sfantul Dumitru, izvoratorul de Mir, a fost un martir crestin, sfant militar din veacul al III-lea care a trait in vremea imparatilor Maximian si Diocletian in cetatea Tesalonic. A fost martirizat pe la anul 306.

Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, Purtatorul de biruinta - Donatie din partea familiei - RUSEN VIRGIL SI ADINA
Rugandu-se cu bucurie si-a plecat capul sub sabie. Si a fost taiat in ziua de douazeci si trei a lunii Aprilie, savarsindu-si bine marturisirea, implinindu-si alergarea si pazind credinta fara de prihana, pentru care a si luat cununa dreptatii cea pregatita lui. Ocrotitorul fortelor terestre romane.

Sfintii Imparati, intocmai cu apostolii, Constantin si mama sa, ElenaDonatie din partea familiei - TODIRASCU ALEXANDRU SI ELENA (Sf. Elena); Donatie din partea familiei - MIHAIL ADRIAN SI SILVIA (Sf. Constantin)
Dupa 300  de ani de suferinte si de prigoniri, Biserica crestina s-a putut bucura si de zile mai senine, mai ales in zilele de domnie ale imparatului Constantin cel Mare. Indemnat si de imparateasa Elena, mama sa, care era o crestina cu frica de Dumnezeu, Constantin cel Mare a aratat multa dragoste pentru crestini si a oprit persecutiile impotriva lor.

Sfantul Grigorie Decapolitul - Donatie din partea familiei - SIGMUND RADU SI NARCISA
Era de loc din Isauria - Asia Mica, grec de neam, nascut in secolul al VIII-lea. Din tinerete, renuntand la casatorie, s-a dus la manastire si a ajuns calugar desavarsit. Apoi, pe vremea iconoclasmului, a marturisit despre sfintele icoane in multe cetati: Bizant, Isauria, Roma si Tesalonic. La batranete s-a urcat singur pe Muntele Olimpului si a sihastrit acolo in mari si grele nevointe, in ispite si lupte de la diavoli. Apoi, imbolnavindu-se de hidropica, a coborat din munte si s-a savarsit la Constantinopol, in secolul al IX-lea. Cuviosul Grigorie, zis si Decapolitul, a fost preot, mare pustnic si nebiruit aparator al sfintelor icoane. Oricand era gata sa-si dea si viata pentru ele.

Sfantul Sfintit Mucenic Teodor, Arhiepiscopul Alexandriei - Donatie din partea familiei - PETREAN ALEXA SI ANDREEA
Locuitorii din Alexandria Egiptului, si mai cu seama elinii si necredinciosii, s-au purtat aspru si crud cu sfintii. Din pricina aceasta pe multi i-au facut mucenici. Unul dintre acestia a fost si Sfantul Teodor. Cand a aflat poporul alexandrinilor ca el marturiseste pe Hristos, ca slujeste Lui si ca invata pe elini sa creada in El, au tabarat cu manie asupra lui si au pus mana pe el. Mai intai l-au chinuit cumplit, apoi au impletit o cununa de spini si l-au incununat cu ea; l-au batut peste ochi, au ras de el si l-au batjocorit. In urma a fost aruncat in mare. Dar pentru ca a iesit sanatos din mare, i-au taiat capul, din porunca dregatorului.

Sfantul Nicolae - Donatie din partea familiei - RUSEN VIRGIL SI ADINA
Multe, mari si preaslavite minuni a facut Sfantul Nicolae, acest mare placut al lui Dumnezeu, pe uscat si pe mare, ajutand celor ce erau in primejdii, izbavind de inecare si scotandu-i din adancul marii la uscat; rapindu-i din robie si aducandu-i la casele lor; izbavind din legaturi si din temnite, aparand de taierea de sabie si scapand de la moarte, apoi multora le-a dat tamaduiri: orbilor, vedere; schiopilor, umblare; surzilor, auz; mutilor, grai. Pe multi, din cei ce patimeau in saracia cea mai mare, i-a imbogatit, iar celor flamanzi le-a dat hrana. Si la toata nevoia, s-a aratat gata ajutator, aparator cald, grabnic folositor si sprijinitor; iar acum, deasemenea, ajuta pe cei ce-l cheama si din primejdii ii izbaveste. Ale carui minuni precum este cu neputinta a le numara, tot asa cu anevoie este a le descrie. Pe acest mare facator de minuni il stie Rasaritul si Apusul, si toti crestinii cunoasc nenumaratele lui minuni.

Sfantul Pantelimon – al medicilor ocrotitor si al bolnavilor deplin vindecator Donatie din partea familiei - BAGRIN OLEG SI MARIANA
Sfantul Mucenic Pantelimon este unul dintre cei mai cunoscuti si mai venerati sfinti ai Bisericii. Pomenit in data de 27 Iulie, este numit „doctor fara de arginti”, relevandu-se prin aceasta cum ca el nu pretindea de la nimeni vreun fel de plata pentru binefacerile savarsite. Este considerat ocrotitor al medicilor si vindecator al bolnavilor, fiind un model de medic urmator lui Hristos.

Sf. Atanasie  Donatie din partea familiei - TUNARIU IOAN SI MIHAELA
Sf. Atanasie s-a nascut in 295, la Alexandria. A fost facut citet in 312 si diacon in 318, data dupa care el a ajuns secretarul patriarhului Alexandru. Ca diacon si secretar, el il insoteste pe patriarh la Sinodul de la Niceea, in 325, unde joaca un rol decisiv in combaterea arianismului si in condamnarea lui Arie. Este ales episcop al Alexandriei, odata cu moartea Sf. Alexandru - 8 iunie 328. Sf. Atanasie a fost episcop pana in 373, adica 45 de ani. A suferit cinci exiluri, insa acestea nu l-au impiedicat sa desfasoare o bogata activitate teologica - mai ales o politica bisericeasca antiariana. Reuseste sa impiedice inlocuirea Simbolului niceean cu cel de la Rimini printre episcopii din Africa si il sprijina pe Sf. Vasile cel Mare in stradania sa pentru linistirea religioasa a Orientului. A scris mult contra arianismului si apolinarismului. A facut dovada unei sinteze ideale de severitate si blandete in toate actele de administratie bisericeasca.

Mahrama Mantuitorului - Donatie din partea familiei - BOTA FLORIN SI SANDA
„Sfanta Mahrama” sau „imaginea nefacuta de mana omeneasca”, pe care Biserica Ortodoxa o praznuieste in fiecare an pe data de 16 august este considerata a fi prima icoana a Mantuitorului Iisus Hristos.

Sf Parascheva  - Donatie din partea familiei - COPCEA IOAN SI ALEXANDRINA
In fiecare an, la 14 octombrie, Biserica Or­todoxa de pretutindeni praznuieste pe Cuvioasa Maica Parascheva. In chip deo­sebit, ea este cinstita in Moldova, intrucat de mai bine de 350 de ani moastele ei se gasesc la Iasi, fiind izvor de bine­cu­van­ta­re si insa­na­to­sire duhovniceasca si trupeasca pentru toti cei care o cheama in rugaciune sa fie mijlo­ci­toa­re catre Preamilostivul Dum­ne­zeu. Daca Sfanta Mucenita Parascheva, praz­nuita la 26 iulie in Calendarul Ortodox, este cu­noscuta in popor cu numele "Sfanta Vineri", Cuvioasa Maica Parascheva a fost numi­ta, mai cu seama in Moldova, "Vinerea Mare". Ca un simbol al unitatii Ortodoxiei de pre­tutindeni, viata de dupa moarte a Sfintei Pa­­rascheva arata ca sfin­tenia ridica din nea­mul sau pe omul ce s-a ase­­manat cu Dumnezeu, facandu-l lumina de iu­bire si apropiere intre toti cei care mar­tu­ri­­sesc si viaza intru aceeasi credinta.


SCENELE MARI

Pictura Altarului - IN INTREGIME – Donatie din partea familiei - VESTEMEAN RADU SI ROXANA

Pantokrator – Donatie din partea familiilor Pr. CIPRIAN PASCA si Psa. CLAUDIA ; FELIX CODAT si STEFANIA POP

Sf. Ioan Botezatorul – Donatie din partea familiei - STANESCU BOGDAN SI ANGELA

Inaltarea lui Ilie la cer – Donatie din partea familiilor MICU LUCIAN SI IOANA; PERTEA IOAN SI CARMEN

Scena Invierii – Donatie din partea familiilor CAPRARU ADRIAN SI ADRIANA; VASILACHE GEORGE SI MARICELA

Scena Nasterii lui Iisus - Donatie din partea familiilor BOGOI TUDOR SI CAMELIA; DOINA JEJERAN

Intrarea Mantuitorului in Ierusalim - Donatie din partea familiilor MARIAN ADRIAN SI VOICHITA; STEF SORIN SI CORINA

Rastignirea pe cruce a Mantuitorului - Donatie din partea familiei BODISTEAN ALEXEI SI LILIA

Intampinarea Domnului (Aducerea la Templu a pruncului Iisus) - Donatie din partea familiilor - MATEI TUDOR SI DANIELA; MARCU SIMION SI GABRIELA

Inaltarea la cer a Mantuitorului - Donatie din partea familiei - FLOREA DAN SI MIHAELA si a familiei BRAN CRISTIAN si TEODORA

Adormirea Maicii Domnului - Donatie din partea - EUGEN POPA

Nasterea Maicii Domnului - Donatie din partea familiei - BOESCU ANATOLIE si TAMARA si a unei alte familii care doreste sa isi pastreze anonimatul