HOME -> Parohia
 

Biserica Sfantul Prooroc Ilie Tesviteanul - Schomberg

Despre parohia "Sfantul Prooroc Ilie Tesviteanul"

Componenta Consiliului Parohial

Biserica noastra

Biserica noastra 


Cu ajutorul lui Dumnezeu, iata-ne asadar, traind un moment de mare insemnatate pentru comunitatea nostra - cumparea unei biserici.

 

Fiecare dintre noi, ne-am nascut intr-un anumit spatiu, fiecare dintre noi ne avem originile intr-un anumit loc. Cerul satului natal sau al orasului natal, va ramane de-a pururi cel mai frumos si nu va fi egalat de nici un alt cer si nici depasit.


In Biserica ne intalnim cu totii. Biserica este a noastra, a tuturor. Acolo aducem aerul de acasa, acolo aducem rugaciunile invatate in pruncie. Biserica este elementul nostru de certitudine, de justificare, de dovedire a prezentei noastre intr-un anumit spatiu. Biserica va fi argumentarea si motivarea noastra de a ramane aici…

 

Aducem alese multumiri tuturor celor care sunt alaturi de noi, garantori si donatori, iar Dumnezeu sa-i binecuvinteze cu tot harul si binecuvantarea Sa.

 

Lista donatorilor ramane deschisa, invitand pe aceasta cale pe toti cei care doresc sa li se alature devenind ctitorii bisericii noastre!

 

Nici o donatie nu este prea mica sau prea mare, daca vine din suflet pentru o cauza nobila, asa cum este, in acest caz, cumpararea unei biserici.

Aveti la dispozitie mai multe modalitati de a ajuta biserica noastra:

1• Donatii folosind credit cardul – un mod foarte usor de a dona folosind cardul de credit utilizand butonul “Donate” de pe pagina principala a site-ului nostru: http://www.BisericaSfantulIlie.com/index.asp

 

2• PROGRAMUL “Electronic Fund Transfer” – ce presupune participarea lunara cu minim $50, prin transfer direct din contul dumneavoastra in contul bisericii noastre. Pentru aceasta va trebui sa completati formularul atasat la sfarsitul acestui document (Pledge/ Gift Form - Pre-authorized Debit (PAD) Agreement), iar pe data de 1 a fiecarei luni noi vom debita contul dumneavoastra cu aceasta suma, sau daca doriti sa participati cu o suma mai mare, sau cu suma dorita de dumneavoastra.

Download - Pledge/ Gift Form - Pre-authorized Debit (PAD) Agreement (pdf)

 

3• Email Money Transfer (din contul dumneavostra bancar, din meniul “Pay Bills & Transfer Funds” puteti sa alegeti optiunea sa faceti o donatie prin email. Procedura aceasta este explicata in detaliu la adresa: http://www.BisericaSfantuIlie.com/Donatii.asp).

 

Toate donatiile vor fi inregistrate pe baza de chitanta (chitanta se elibereaza lunar), iar la sfarsitul anului veti primi o chitanta oficiala de deducere de la taxe pe suma donata in timpul anului.

Doamne ajuta!

Contact:
Pr. Ciprian Pasca
e-mail: preot@BisericaSfantulIlie.com
Tel: 416-835-1223